Fornøyde kunder

Med profesjonelle medarbeidere som er opptatt av å yte personlig service gjør vi alltid vårt beste for kundene våre. Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger, og her får du et lite utvalg av det kundene våre har sagt til oss.

«Vi vil bruke tid på å bygge, ikke drive med regnskap»

richard-evensen-rund-drammen-bygg-entreprenor

«Drammen Byggentreprenør AS stiftet i 2002 driver med bygg og rehabilitering i Drammensområdet. Vi er 7 ansatte og har blant annet utført tømmerarbeider som underleverandør på flere av de nye byggene på Unionen samt at vi påtar oss ombygging –tilbygg – nybygg for privatpersoner.

Alle i bedriften utøver faget og av den grunn har vi funnet det hensiktsmessig å sette bort administrative oppgaver som fakturering – lønn – betalinger – regnskap m.m. Vi vil bruke tid på å bygge, ikke drive med regnskap.  Samarbeidet med Regnskapsjefen AS fungerer meget bra og vi kan anbefale andre små og mellomstore bedrifter å kjøpe disse tjenestene for å frigi tid til kjernevirksomheten.» – Richard Evensen, Daglig leder, Drammen Byggentreprenør AS

 

«Meget fornøyd med servicen»

rusen-ahmet-rund

Drammen Renholdspartner AS stiftet i 1999 driver med renhold for bedrifter og privatpersoner i Drammensområdet. Selskapet består av 23 ansatte og vi har vært kunde hos Regnskapsjefen AS siden 2003. Med såpass stort omfang av både kunder, ansatte og de krav som vår bransje er omfattet av, har jeg funnet det lønnsomt å  kjøper tjenester som lønn – fakturering – regnskap samt rådgivning av en profesjonell samarbeidspartner.

Jeg er meget fornøyd med servicen jeg får og med de som lokal leverandør i mitt nærområde blir det både enkelt og praktisk. – Rusen Ahmet Polat, Daglig leder, Drammen Renholdspartner AS